berätta allt på en blogg istället.Asleep on A Sunbeam


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...19.55
Hej Mattias Persson här, det var så länge sedan jag bloggade så jag tänkte dra till med ett inlägg här. Idag är det måndag och jag har varit ledig idag, dude jag är ledig tills på fredag då jag tar studenten.
Jaha, vad har jag gjort idag då? Jo jag och Linn vaknade ganska tidigt men gick upp kl 14 ungefär.. Sen var jag och simmade med Chris McFist på Hagabadet, vi var sega efter den hårda gårdagen så vi simmade inte mer än 800m, men hey, vem bryr sig... Nu sitter jag här på ett sunkigt rum och är helt slut, jag borde fan städa, jag ska fan städa!

20.17
Nu har jag lyckats lära mig lite random stuff om olika hundraser.. Okej nu ska jag städa!

20.54
Har faktiskt städat en hel del nu, men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kolla två avsnitt Seinfeld. Återkommer senare.

22.29
Idag var det inte kul att städa, för det är det annars. Vad har jag gjort sen kl 20.54? Jo jag har kollat tv, pratat i telefon, ätit tre mackor och, haha, jag blev bjuden på en drink av mor.
Jo jag kan ju berätta att Sanna och Enna hade kalas igår på Mitt Andra Hem. Det var trevligt, en hel del bra folk och billig öl. Dock är jag lite besviken på vakten på Björnstugan som vägrade släppa in mig på grund av att mitt leg hade gått ut, iofs för ett halvår sedan men wtf..
Nu är frågan om jag ska försöka städa klart eller om jag ska ta en promenad.


00.48
Jag städade varken klart eller tog någon promenad, fastnade istället framför en konsert med The Boss ifrån 1975. Den är helt sjukt bra.


0 Responses to “Asleep on A Sunbeam”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


Om mig

  • Jag heter Mattias
  • Jag bor i Örebro, Sweden
  • My profile

Tidigare inlägg

Arkiv

De andra
Web Page Counters
Powered by Blogger and Blogger Templates