berätta allt på en blogg istället.Spin-X, we will always remember you


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Idag gick jag hem tidigt från skolan, mådde piss. Men efter att ha sovit ett tag och knaprat lite Ipren så mådde jag great. Då ringde Kim och undrade om jag skulle med och kasta lite frisbee med honom och Pär, och självklart ville jag det.
De kom och hämtade mig i Pärs hallonröda Saab 900 och sen bar det iväg mot Rosta Gärde, vi latjade i typ 90min och sen kom Kim med det geniala förslaget om att vi skulle hämta min vattenpipa och hänga någonstans, jag föreslog en väl undangömd badplats en bit utanför Karlslund.

Vi åkte dit, allt var på topp, vi hade pipa, vi hade skönt väder, jag var barfota.. Men då, då händer det. Klockan är uppskattningsvis 21.00 och jag drar iväg ett vågat kasst till Pär som är antingen för kort eller för långt borta för att nå vår käre Spin-X 140gr.. Spin-X flyger sakta ner i vattnet och vi gör allt som står i våran makt för att få upp honom, vikastade pinnar, vi klättrade på broar men allt förgäver... Vi såg sakta vår nyfunna vän tyna bort i Svartåns mörka vatten...

Spin-X, R.I.P


0 Responses to “Spin-X, we will always remember you”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


Om mig

  • Jag heter Mattias
  • Jag bor i Örebro, Sweden
  • My profile

Tidigare inlägg

Arkiv

De andra
Web Page Counters
Powered by Blogger and Blogger Templates